Skip to main content
Velkommen indenfor hos Beauty Brows skønhedsklinik i Odense

Din microblading og 3D bryn specialist!

Mød Lan Vu

Mit navn er Lan Vu, og jeg er stifter og indehaver af Beauty Brows. Jeg blev uddannet Microblading Artist hos det internationalt anerkendte PhiBrows Academy i 2016, hvorfor jeg har mange års erfaring i branchen.

Hvert år tager jeg til Masterclass kurser hos PhiBrows for at dygtiggøre mig selv, og holde mig opdateret på de nyeste og mest innovative teknikker. Jeg har specialiseret mig i permanent make-up, særligt microblading af øjenbryn.

Jeg elsker mit arbejde, og sætter en stor ære i at informere og vejlede kunden bedst muligt, så du som kunde føler dig i gode og trygge hænder under rare omgivelser. Det er vigtigt for mig, at udføre et godt stykke arbejde, så kunden altid går glad og smukkere herfra.

Kærlig hilsen, Lan

Lan Vu

Indehaver & Certificeret PhiBrows Royal Artist

Trygge og rare omgivelser

Beauty Brows har klinik med rolige og trygge omgivelser tæt ved Rosengårdcenret i Odense, hvor vi sammen kan finde frem til den form for bryn, der passer allerbedst til dit ansigt.

Hos os kan du føle dig tryg og sikker, da vi har lavet mange tusinde af bryn, hvorfor vi er eksperter inden for dette område. Vi er her for at vejlede og informere dig, så vi opnår det bedste resultat sammen.