Skip to main content

Har du et spørgsmål?
Find svaret her.

Hvad er Microblading 3D bryn?

Microblading er en kunstform. Det er den dygtige, manuelle proces med at påføre semi-permanent makeup på øjenbryn for at forme hvert bryn ved hjælp af ekstremt fine og delikate strøg. Det bør kun udføres af fuldt uddannede, højtuddannede Microblading-specialister som Beauty Brows.

Ultrafine aflejringer af tatoveringspigmenter af høj kvalitet implanteres i huden ved hjælp af Microblading-teknikken til at lave meget fine snit. Bliv ikke forskrækket over ordet ‘snit’ – de fleste klienter mærker ikke noget, og proceduren er næsten fuldstændig smertefri! Resultaterne er også det værd. Du får et naturligt udseende, symmetrisk brynform skabt ved hjælp af semi-permanent makeup, snarere end det permanente alternativ, der bruges til øjenbrynstatovering.

Gør Microblading ondt?

Vi bruger bedøvelse under behandlingen for at lindre eventuelle smertesymptomer.

Smerter er relative til hver enkelt, men de fleste klienter sammenligner smerten med smerten ved at plukke øjenbrynshårene ud.

Hvad er PhiBrows?

PhiBrows er en manuel, semi-permanent Microblading-teknik til hyperrealistisk øjenbrynstegning. Formen på øjenbrynene er omhyggeligt beregnet efter det, der er kendt som ‘ansigtsmorfologi’. Den højtuddannede teknik er beregnet til kvalificerede klienter, der gerne vil genoplive deres bryn ved at rette op på det eller de æstetiske problemer med begge bryn.

For at proceduren og behandlingen kan udføres med succes af Beauty Brows, må huden ikke være beskadiget eller lide af eksisterende hudsygdomme såsom: eksem, seborrhoea dermatitis, acne, bumser eller skader i øjenbrynsområdet. Hvis din hud lider af skader eller nogen af disse tilstande, så rådfør dig venligst med os før behandlingen.

Hvad er en Opfyldning?

Efter at du har fået den indledende Microblading-behandling, kræves en “opfyldning” cirka 4-6 uger fra datoen for proceduren. Denne opfyldning er en kritisk del af behandlingen for at opnå det endelige resultat. 1-2 opfyldninger kan kræves alt efter hudtype. I bund og grund er det den anden og sidste fase af enhver vellykket behandling. En opfyldning er påkrævet, fordi op til 15 % af de håndtegnede strå kan falme og/eller forsvinde i dagene og ugerne efter den indledende behandling.

I løbet af den første uge vil farvepigmentet fremstå mørkere. Dette er helt normalt! Farven vil falme af sig selv, og farven reduceres med op til 50 %, efterhånden som huden heler. Selve helingsprocessen tager omkring 28 dage, hvorfor vi venter 4-6 uger med at fuldføre en opfyldning.

Formålet med påfyldningen er at erstatte pigment og farve, der går tabt under helingsprocessen. Det er absolut nødvendigt, at der udføres en opfyldningsprocedure, for at hele Microblading-behandlingen bliver en komplet succes.

Er der noget jeg skal gøre/undgå før behandlingen?

Undlad venligst at tage smertestillende, koffein eller ryge/drikke alkohol 48 timer før behandlingen, da dette kan forårsage flere blødninger og dårlig heling.

Slibende behandlinger som peeling, frugtsyre, kemisk peeling, laserbehandlinger og lignende bør undgås en måned før behandlingen.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Din indledende Microblading-behandling bør tage mellem 2-3 timer at gennemføre. Opfyldnings-sessionen 4-6 uger efter din indledende behandling tager normalt cirka 1-2 timer.

Hvor lang tid tager helingsprocessen?

Helingsprocessen efter din primære Microblading-behandling tager normalt 14-28 dage. Huden omkring områderne på begge bryn vil være røde umiddelbart efter behandlingen, og det er sandsynligt, at du vil bemærke nogle lette hud skorper i dagene efter proceduren. Både rødmen og sårskorpen er helt normal, en vigtig del af helingsprocessen – og er absolut ikke noget, du behøver at bekymre dig om!

Hvor lang tid varer Microblading?

Når din Microblading-behandling og opfyldning er afsluttet, kan de genoplivede bryn holde i op til 3 år. Hvor længe resultaterne holder afhænger dog af elementer som hudtype, alder, teint og hudpleje. Som minimum bør dine nye bryn holde i 12 måneder. Vi vil anbefale at have en opfyldning 12-18 måneder efter din behandling.

Kan jeg få Microblading hvis jeg er gravid eller ammende?

Du kan ikke få behandlingen, hvis du er gravid eller ammer.

Hvad med Sundhed & Sikkerhed?

Hver klient skal underskrive en udfyldt samtykke- og konsultationsformular, før behandlingen kan påbegyndes. Microblading er ikke muligt for alle. Der er tilfælde, som vil forhindre Beauty Brows i at udføre Microblading-behandlingen.

Eksisterende medicinske tilstande, hudsygdomme og irritationer, samt nogle allergier, kan gøre det umuligt for os at påbegynde din behandling. Det er ikke fordi vi ikke vil, langt fra! Men vi har altid vores kunders sundhed og velvære på forkant med vores beslutningstagning. Ring og forhør dig, hvis du er i tvivl 🙂